Течен сапун за ръце "Ер"

Сапунът е разработен на база оптимална комбинация от повърхностно активни вещества от водещи фирми. Под оптимална се разбира отлично измивно действие, без да вреди на кожата на потребителя.

Като активна субстанция се използва натурален екстракт от "Лайка", който съдържа азулеин, бизаболол, флавоноиди и др. и действа противовъзпалително и успокояващо на чувствителната кожа.

Сапунът представлява бистра безцветна течност с подходящ вискозитет и дискретен цитрусов аромат. Само при използване на висококачествени суровини може да се постигне бистра безцветна течност.

Предлага се в две опаковки: с дозатор и без дозатор - като пълнител на първия. Опаковката може да се зарежда многократно.

Сапунът се нанася директно, обтриват се ръцете, след което се изплакват обилно с вода. Може да се използва за тяло. Подходящ е за ръчно пране на деликатни тъкани, включително вълнени, като не поврежда тъканите и не предизвиква степване.

Освен в бита сапунът се използва в широко разпространените устройства за течен сапун, поставяни в обществени заведения, транспортни средства и др.

Опаковка : флакон с дозатор 500мл - 12 броя в кашон; за пълнителя 500мл - 20 броя в кашон, туби по 5 кг.

Препарат за миене и дезинфекция
Повече информация
Дезинфекциращ сапун
Повече информация
Препарат за миене на съдове
Повече информация
Препарат за стъклени повърхности
Повече информация
Универсален почистващ препарат
Повече информация
Препарат за мрамор и теракот
Повече информация
Сандрин